Gökçen Erdoğan

A

nkara’da hizmet veren Op. Dr. Gökçen Erdoğan'ın birincil uzmanlığı kadın hastalıkları ve doğum’dur. Cinsel terapi, ilişki terapisi ve aile terapisi alanlarında da ekibimle beraber hastalarımızı kabul ediyor, özellikle “vajinusmus” sorununun çözümünde çok fazla yol katettiğimizi gözlemliyorum...

North Atlantic island sit dolor inspiration for life is a pseudo Latin text used in web design, typography.

Sağlıklı cinselliğin, sağlıklı toplumun yapı taşlarından biri olduğunu ikili ilişkilerde doğru iletişimin önemini anlatmayı adeta görev bildim.“Türkiye’nin cinsel kimliğinin oluşması ve oturması için sahiden çabalıyorum… Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) Başkan Yardımcısıyım ve hastaların yanlış kaynaklardan edindiği bilgilerden ötürü zor durumda kaldıklarını görüyorum, “Bugüne dek bilmiyordunuz, merak ediyordunuz, ama soramıyordunuz; fakat artık yalnız değilsiniz ben varım diyorum…

Bugün bu sayfada bana sorduğunuz soruların ve benim verdiğim yanıtların toplumda bir karşılığı var. Ben 2008 yılından bugüne, sayısız yayına çıktım ve bir amacım vardı. Bu yolda devam da ediyorum. Bilgime başvurulan hemen her yerde bulunmaya gayret ediyorum. Sayısız röportaj, makale, köşe yazısı… Bunların hepsi bugün geldiğimize sevindiğimiz yere gelmemiz içindi…yani artık konuşabiliyoruz..

Öğrenmek hiç biter mi, gelişimin sonu var mı? Elbette sürdürüyorum. Bir yandan akademik olarak Amerika York Üniversitesi MBA master bitirdim, bir taraftan Başkent Üniversitesi Halk Sağlığında Yüksek Lisansı tamamlıyorum, bir taraftan da Sosyal psikoloji alanında doktora yapıyorum, bunlar kendim için yaptıklarım, bir yandan da eğitimlerine destek amaçlı burs sağladığım tıp öğrencilerine mentorluk yapıyorum.

2012 yılında Ankara’da ‘Yılın İş kadını’ seçildim, girişimci ruhumla kadınları her konuda yüreklendirme konusunda adımlar atmak istiyorum ve buna özen gösteriyorum.. 2013 yılında Gizli Kapaklı Şeyler kitabımla cinsel terapi hizmeti verdiğim kişilerin gerçek terapi öyküleri ve 2014 yılında Sırra Kalem kitabımla şaşırtan ve düşündüren gerçek yaşam öyküleri ile pek çok kadına ışık oldu. Vajinusmus başta olmak üzere tüm cinsel sorunların tespit, teşhis ve tedavisinde insan psikolojisini ve ilişki içi iletişimi uzun zamandır titizlikle incelemekteyim.

2016 yılında Belki Keşke Neyse ile 3. Kitabımı çıkardım… 2 ay sonra inşallah 4.kitabım da sizlerle buluşacak… Amacım sağlığına düşkün, en az sıkıntısı olduğunu bir yerlerde sorun olduğunu anlayabilecek kadar bilgi sahibi olan kadın Grubunu oluşturmak. O yüzden sosyal medya özellikle instagram ve YouTube u çok aktif kullanıyorum… Unutmayın benim için her biriniz çok önemli ve değerlisiniz…. Sizi seviyorum

North Atlantic island sit dolor inspiration for life is a pseudo Latin text used in web design, typography.

Biz Kimiz

Kadinlar hayatlarının belli dönemlerinde ya bir şikayetleri olduğu için, ya bilgi almak için ya da yıllık muayenelerini yaptirmak için bize basvururlar. Daha önce tarafımızdan muayene edilenler herhangi bir korku duymak için bir neden olmadığını bildiklerinden rahattirlar. Hatta sanki arkadaşına gidiyormuşcasına huzurlu olurlar. Ama ilk defa jinekolojik masaya yatacak olan kadınlar haklı olarak korku, endişe hatta merak duyabilirler. Hatta bu korku o kadar yoğun yaşanır ki bir gece öncesinden uykusuz kalan ya da muayene olmayi sürekli erteleyen çok sayıda kadın vardır.

Aslaaa !!!

Bize başvurmadan önceki tüm muayeneleri, endişeleri, huzursuzlukları atın kafanızdan. Aile sıcaklığını hissedebileceğiniz, sizin sağlığınızı sizden daha fazla düşünen, güleryüzlü ekibin olduğu, gerek kürtaj, kızlık zarı ve girişimlerde gerekse muayene aletlerinde her hastaya tek kullanımlık aletlerin uygulandığı, işini iyi bilen ve yapan bir ekibin ortamında bulacaksınız kendinizi. Bu dahi endişenizin yersiz olduğunu anlatıyor olmalı.

Sağlık bizim işimizdir prensibiyle çalışan ekibimiz sizi sizden daha fazla düşünür!!!!